Peter Leferink - Bramer Bouw & Vastgoed B.V.

www.bramerbv.nl                                                          


Wat doet Bramer BV?
"Bij Bramer BV bouwen wij aan projecten waar mensen kunnen wonen, werken, winkelen, recreëren of gewoon willen zijn. Dat doen we met een team van 85 tot 100 mensen dat met passie en plezier werkt aan onze opgave binnen de woning-, utiliteitsbouw, renovatie en verduurzaming.

Voor woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijs/overheden, bedrijfsleven, recreatie, retailers en ontwikkelaars bouwen wij de meest uiteenlopende projecten, zowel op risico als in opdracht. Dat doen we lokaal vanuit 4 locaties (Vriezenveen, Dronten, De Wijk en Geesteren), zo duurzaam mogelijk en dichtbij de klant en leveranciers. Korte lijnen kenmerkt onze oriëntatie op ons werkgebied én een nuchtere Twentse organisatie. Dat verbindt ons met mensen, we spreken de taal van opdrachtgevers en leveranciers."


Kun je ons iets vertellen over je functie?
"Binnen Bramer Bouw & Vastgoed ben ik als directielid, zoals wij het hier intern zeggen, verantwoordelijk voor de voorkant van het proces. Naast algemene zaken zijn dat het aansturen van o.a. het team projectontwikkeling, tenders en de commercie. Het spotten en het maken van haalbaarheidsanalyses is, naast het netwerken, een van de aspecten waar ik veel energie uithaal. Mijn collega, Derby Krommendijk, richt zich op het realiseren van de bouwproductie, dus het aannemersbedrijf en de timmer-prefab fabriek."


Wie is Peter Leferink?
"Tja, leeftijd is maar een getal. Ik ben van 1965! Elke tukker weet dat dat een goed jaar is (oprichting van FC Twente). Maar ook hier is Heracles een belangrijke club en daar is Bramer al jaren actief. Met Anja ben ik al ruim 35 jaar getrouwd en onze kinderen Rachel, Ken en Bo wonen inmiddels al zelfstandig. Afgelopen mei trotse opa geworden van Evi, ons eerste kleinkind. Naast de familie mag ik graag tijd besteden aan sportief wandelen, reizen (uitzetten autotoertochten/cabriotochten), distilleren van whisky, Schotland bezoeken, kookworkshops en mijn voetbalclub HVV Tubantia, waar ik ruim 12 jaar voorzitter mocht zijn."


Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Netwerken is meer dan handen schudden en visitekaartjes delen. Voor mij is netwerken iets heel persoonlijks, waar je genegen bent om kennis te delen en mensen te inspireren. Soms moet je meer geven dan vragen om gezamenlijk nieuwe kansen te laten ontstaan. Ik werk graag door deze verbinding te leggen en niet direct voor de kortste klap te gaan. De Vastgoedrapportage is voor mij een waardevol netwerk waar ik de juiste én gezellige mensen tegenkom."


Almeloseweg 36 
7671 RD Almelo
www.bramerbv.nl