Walter Kormelink - Aannemersbedrijf Kormelink

www.kormelinkbouw.nl                                         

Beleef bouwen bij Kormelink


Bouwen is meer dan stenen stapelen. Bouwen gaat bij Kormelink vooral om mensen. Ons familiebedrijf bestaat al ruim een eeuw en telt intussen ruim 75 vakspecialisten. We dragen iedere dag bij aan het succes van de onderneming, door invulling te geven aan de waarden die we belangrijk vinden: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid. Vanuit die waarden delen we onze kennis en ervaring ook graag met alle andere partijen binnen het bouwproces. Samen willen we dromen, wensen en ambities van mensen verwezenlijken. Op die manier maken we van bouwen een belevenis.

Onze timmerlieden en bouwvakkers beheersen het ambachtelijke vakwerk van huis uit. Maar als bouwers staan wij ook bekend om vooruitstrevendheid in bouwtechnische oplossingen en moderne technieken. Ons streven is om samen met onze klanten, dromen en wensen om te zetten in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct volledig naar wens van onze klanten. Vanaf de initiatiefase tot en met de beheer- en onderhoudsfase.

Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in weloverwogen keuzes die we keer op keer maken tijdens het realiseren van onze projecten. Met minimalisering van kosten, optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid, planning en een kritische blik op het creëren van waarde.


Het Halt 2
7165 BV Rietmolen
www.kormelinkbouw.nl