Cees de Boer - BCT Architecten, ingenieurs en adviseurs bv

www.bctarchitecten.nl 


Kun je wat vertellen over BCT architecten ingenieurs en adviseurs?
"BCT architecten, ingenieurs en adiseurs is een full-service architectenbureau. Bij BCT combineren we de creativiteit met technisch goede oplossingen en ontzorgen we klanten door projecten te managen vanuit de inhoud. Wij richten ons op utiliteitsbouw met bijzondere uitdagingen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit overheidsorganisaties en zakelijke opdrachtgevers uit heel Nederland. We bieden onze diensten graag zo breed mogelijk aan. Dat noemen we total- engineering. Daarbij zorgen wij voor alle advieswerkzaamheden voor onze klanten en houden we grip op het gehele project."

Wil je ons wat vertellen over jouw functie?
"Ik ben bouwprojectmanager en partner bij BCT. Het is mijn missie om onze opdrachtgevers te helpen om gestroomlijnd tot mooie gebouwen te komen. Dat doen wij bij BCT door passende ontwerpen te maken, ideeën gedegen om te zetten naar technische tekeningen, slimme onderhoudsplannen te maken, onafhankelijk te adviseren en bouwprojecten vanuit inhoud te managen. Vanuit deze missie ontvangt een opdrachtgever altijd een eerlijk advies. Daarnaast willen wij vanuit deze missie onze medewerkers en samenwerkingspartners leuk en uitdagend werk bieden. Mooie projecten waarin ze hun ei zelf, en samen, in kwijt kunnen en hun talent zo maximaal kunnen benutten en ontwikkelen." 


Wie is Cees de Boer?
"Naast mijn werk ben ik zelf ook een technisch ingesteld en vind het leuk om dingen de bedenken en te maken. In het weekend werk ik vaak in de tuin en ga ik kijken bij het sporten van de kinderen. Samen met mijn vrouw wandel ik veel en daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Fit blijven vind ik belangrijk. We hebben een samengesteld gezin met 5 kinderen en is het bij ons dus altijd gezellig. Naast mijn lidmaatschap van de Vastgoedrapportage Twente, ben ik ook lid van de Vastgoedsociëteit Gelderland Overijssel en zit ik bij de Rotary in Wierden." 


Waarom ben je lid geworden van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid van de Vastgoedrapportage omdat ik het leuk vind om contacten te onderhouden in de vastgoedwereld en te weten wat er allemaal speelt. Ik wil ons bedrijf ook graag promoten en BCT in ieder geval op deze wijze ook onder de aandacht te brengen." 

Capitool 15
7521 PL Enschede
www.bctarchitecten.nl