Niels Broekhuis - BJZ.nu BV

www.bjz.nu                                   


Kun je iets vertellen over BJZ.nu?
"BJZ.nu is een allround adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en omgevingsrecht. Wij zijn er voor een ieder die iets te ontwikkelen heeft. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze klanten (waaronder gemeenten, bedrijven (o.a. ontwikkelaars) en particulieren) bij alle vraagstukken op het gebied van gebiedsontwikkeling en het omgevingsrecht door heel Nederland. Dit doen wij vanuit onze vier vestigingen: Almelo, Zwolle, Nieuwegein en Groningen.
De omvang en de aard van de projecten loopt uiteen van een enkele woning tot plannen voor stedelijke uitbreiding, infrastructurele werken, zorg-, sport- en medische voorzieningen en recreatie.

Onze dienstverlening bestrijkt het gehele proces van initiatieffase tot verleende vergunning danwel gewijzigd Omgevingsplan. In dit proces verzorgen wij naast de planologische producten tevens de benodigde milieuonderzoeken en voorzien wij onze klanten van kundig advies. Daarnaast stellen wij visies en beleid op, verzorgen wij opleidingen voor onze klanten, onder meer op het gebied van de nieuwe Omgevingswet en detacheren wij collega's aan met name gemeenten ter ondersteuning."Kun je iets vertellen over je functie?

"Mijn functie bij BJZ.nu is operationeel directeur. Mijn werkzaamheden richten zich hoofdzakelijk op de strategie van het bedrijf, het aansturen van het MT en andere operationele zaken (o.a. financiën, kwaliteitsborging, productverbreding)."Kun je ons ook iets over jezelf vertellen?

"Ik ben Niels Broekhuis, geboren en getogen Haaksbergenaar. Daar woon ik nog altijd samen met mijn vrouw, zoon en dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Hoewel ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden ben, ligt mijn passie vooral bij het hardlopen. Ook met mijn gezin ben ik graag op pad; wandelen/fietsen door de mooie natuur die regio Twente te bieden heeft en het bezoeken van leuke evenementen."

 

Twentepoort Oost 16A
7609 RG Almelo
www.bjz.nu