Bas van 't Hag - Blauwdruk Vastgoed/Linc Offices

www.blauwdruk-vastgoed.nl                               

Vertel iets over het bedrijf.

Blauwdruk Vastgoed is mijn eigen ontwikkelingsbedrijf waarin ik zelf ontwikkel én ontwikkelingsprojecten voor anderen oppak. Recente regionale opdrachtgevers zijn onder meer Dura Vermeer Bouw Hengelo en Trebbe 

Daarnaast ben ik samen met Gijs Dijkers mede eigenaar van Linc Offices. Linc ontwikkelt duurzame koopkantoren voor MKB ondernemers die de volgende stap in de huisvesting van hun bedrijf willen zetten. Een doorontwikkeld concept en daarmee financieel aantrekkelijker dan wanneer de ondernemer in eigen beheer gaat ontwikkelen of blijft huren. Bovendien hebben onze kantoren lage energie- en onderhoudskosten: dit betekent vandaag financieel aantrekkelijke huisvesting en een mooi visitekaartje voor het bedrijf én een duurzame investering in de toekomst.

 

Vertel iets over je functie.

Ik ben een breed georiënteerde vastgoedmanager met een toekomstgerichte, creatieve en integrale visie en heb ervaring met zowel gebieds- als opstalontwikkelingen, in zowel residentieel als commercieel vastgoed. Vanuit mijn vorige werkgevers, Ter Steege Vastgoed en BAM heb ik een groot aantal projecten ontwikkeld waarbij de klant én de samenwerking met partners altijd centraal staat.

Sinds 2015 ben ik zelfstandig. Doordat ik onafhankelijk ben kan ik bij iedere specifieke opdracht de juiste partners betrekken om een optimaal resultaat voor de opdrachtgever te garanderen. Linc Offices is een mooi voorbeeld waarbij mijn kennis, ervaring en netwerk bij elkaar komen in een succesvolle ontwikkeling.

 

Vertel iets over jezelf, niet werk gerelateerd.

Ik ben Bas van ’t Hag, in 1976 geboren in Almelo en daar woon ik nog steeds, samen met mijn vrouw Karla en dochters Fleur en Emma. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (denk aan hardlopen, crossfit, snowboarden, mountainbiken). Verder hou ik van (verre) reizen en leuke tripjes in binnen- en buitenland. In het weekend ben ik vaak achter de bbq te vinden. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn en met vuur en eten bezig te zijn. Het liefst in gezelschap van familie en goede vrienden.

 

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?

De vastgoedwereld is een klein wereldje. Samenwerken, kennen en gunnen is dan belangrijk. Samen bundelen we onze krachten en delen we onze kennis om als bedrijf en persoon te blijven groeien. Het is altijd interessant (en gezellig!) om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten met oude bekenden en nieuwe contacten te leggen in onze branche. 

www.blauwdruk-vastgoed.nl

www.linc-offices.nl