Bart Wientjes - Boers & Lem Vastgoedconsultants BV

www.boersenlem.nl                                   


Kun je iets vertellen over Boers & Lem?
“Betrokken, competitie, vindingrijk en lef dat zijn woorden die Boers & Lem omschrijven. Wij geloven in een groeiend Twente en zien voor onszelf daarin een rol als het gaat om vastgoed. Wij helpen onze klanten met advies, taxaties en bemiddeling. Met de juiste kennis, inzicht en een berg aan ervaring werken wij graag samen met ondernemers die vooruit willen en dat ook durven. We hebben passie voor ons vak en inspireren hierin graag. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om plezier te hebben in wat we doen, met elkaar en met onze klanten.
We helpen onze klanten vanuit onze kantoren in Enschede of Almelo.”

Kun je iets vertellen over jouw functie bij Boers & Lem?
“Als eigenaar van Boers & Lem stuur ik dagelijks een enthousiast team van 15 mensen aan, die net als ik met veel plezier werken in het bedrijfsvastgoed. Naast eigenaar ben ik vooral makelaar. Ik vind het fantastisch om mensen en gebouwen met elkaar te verbinden en word enthousiast van het binnenhalen van een opdracht, van het afronden van een deal en van het proces daartussenin. Maar ook van tevreden klanten en van mijn collega’s die er voor de volle 100% voor gaan. Of zoals ik het zelf graag zeg: mijn hobby is mijn werk geworden.”

Kun je ook iets over jezelf vertellen?
“Als ik niet aan het werk ben, wat ik stiekem toch altijd een beetje ben, onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, samen met Ruth heb ik twee dochters. Ik vind het leuk om te sporten, zo loop ik graag hard door de prachtige Twentse landschappen. Ik kijk ook graag naar sport; ik ben te vinden bij alle thuiswedstrijden van FC Twente, daar kom ik al sinds klein jochie. En voor een goed feestje ben ik ook altijd in, dit uiteraard het liefst samen met familie en goede vrienden.”


Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
“Netwerken is erg belangrijk, maar dat werkt alleen als je het oprecht leuk vindt. Voor mij is Vastgoedrapportage een leuke en goede manier om contacten te onderhouden in de vastgoedwereld en op die manier altijd te weten wat er speelt. Het delen van kennis en het gesprek met elkaar aangaan, dat zorgt voor mooie discussies, waar dan weer mooie samenwerkingen uit ontstaan. Je hebt elkaar gewoon nodig, daarom is de Vastgoedrapportage voor mij een waardevol netwerk.”


Hengelosestraat 545
7521 AG Enschede 
www.boersenlem.nl