Erik Klinker - EXTRA Makelaars B.V.


www.extramakelaars.nl                                                     


Wat doet EXTRA Makelaars?
"EXTRA Makelaars is een samenvoeging van drie gerenommeerde makelaarskantoren in Twente: Extra Makelaars, Bos Makelaars en Klinker Makelaars. Deze fusie heeft geresulteerd in een toonaangevend makelaarskantoor in Enschede, dat nu tot de top drie in de regio behoort. Naast traditionele makelaarsdiensten biedt EXTRA Makelaars ook aanvullende services, zoals de EXTRA Klusservice, die inmiddels bekend staat als EXTRA Bouwen, en focust op marktniches. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in de aan- en verkoop, taxatie en verduurzaming van vastgoedgoed in de regio."Wat is jouw functie binnen EXTRA Makelaars?
"Binnen EXTRA Makelaars vervul ik de rol van een van de vier vennoten. Samen met mijn medevennoten sturen we de organisatie aan en werken we hard om onze klanten in verschillende opzichten te ontzorgen, met een sterke focus op groei en verbetering."Wie is Erik Klinker?
"Buiten mijn werk ben ik een gepassioneerde golfer, tennisser en motorrijder met een voorliefde voor avontuur op twee wielen met 1100 cc. Enschede, mijn stad, voelt als een groot dorp waar de wereld kleiner is dan je denkt. Stress komt zelden in mijn leven voor, en ik ben voornamelijk bezig met de activiteiten waar ik van geniet."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid van de Vastgoedrapportage omdat ik geloof in de intentie om Twente naar een hoger niveau te tillen. Het is een platform waar mensen met vergelijkbare doelen samenkomen om samenwerking te bevorderen en nepotisme te overstijgen. Dit sluit perfect aan bij onze eigen missie bij EXTRA Makelaars om de regio te laten groeien en ontwikkelen."


Kuipersdijk 412
7541 WK Enschede 
www.extramakelaars.nl