Jeroen Nuyts - Euverman & Nuyts

www.euvermannuyts.nl                                        .


Kun je iets vertellen over Euverman & Nuyts makelaars?
"Welkom bij Euverman & Nuyts makelaars in Twente! Met vestigingen in Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Hof van Twente, kennen dat wij de huizenmarkt in Twente als geen ander. Onze specialisten hebben alle kennis in huis, beschikken over een gezonde dosis Twentse nuchterheid en hanteren een unieke en persoonlijke aanpak. Ons makelaarshart gaat sneller kloppen van het enthousiasme van onze klanten en daar doen we dan ook veel voor. Hoe we dat doen? Door goed naar hun wensen te luisteren en gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Wij zien kansen en weten precies hoe de huizenmarkt zich beweegt; zowel lokaal als regionaal. Daarnaast zetten wij alle beschikbare middelen in om woningen onder de aandacht te brengen. We verzorgen met onze full-service makelaarskantoren in Twente nog meer dan alleen de aan- en verkoop van woningen. Wij voeren bijvoorbeeld ook gevalideerde taxaties uit in Twente en een deel van de Achterhoek en ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om bedrijfsmakelaardij, vastgoedbeheer, agrarisch & landelijk vastgoed en nieuwbouw."


Kun je iets vertellen over jouw functie?
"Als directeur geef ik sturing aan de 5 kantoren, werk nauw samen met hypotheekadviseurs en de bedrijfsmakelaars van Euverman. Ook onze nieuwbouwtak verdient aandacht en groeit nog ieder jaar.
Ondanks de directietaken blijf ik bovenal Makelaar. De ervaring van 30 jaar makelaar zijn geeft een rustgevend gevoel maar de spirit blijft. Deze ervaring door te mogen geven aan de jongere generatie geeft een bijzonder goed gevoel."


Wie is Jeroen Nuyts?
"Ik ben geboren en getogen in Enschede, waar ik nog steeds woon, en ben gelukkig getrouwd en vader van 2 zonen.
Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. voetbal, tennis en tegenwoordig veel golf. Mijn muziekkeuzes zal ik niet noemen, deze zijn namelijk zo divers dat ik het zelf soms ook niet meer volg."


Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Sinds jaar en dag ben ik al lid van de Vastgoedrapportage, een mooie gelegenheid om beroepsgenoten, klant of
con-collega, op een prettige manier te blijven ontmoeten!"


Postbus 531
7500 AM Enschede 
www.euvermannuyts.nl