Gert Kremer - Waardevisie Vermogensregie

www.waardevisie.nl/vermogensregie                                        

Gert Kremer woont sinds 1998 in Enschede. Hij is getrouwd met Adrienne en samen hebben zij twee kinderen, Julia en Raphaël. Zijn hobby is wielrennen. Daarnaast is hij regelmatig als vrijwilliger actief bij hockeyvereniging EHV waar zijn kinderen spelen.

Gert heeft bijna 28 jaar bij verschillende banken gewerkt in de regio Twente-Achterhoek als Beleggingsspecialist en Private Banker. Daarbij heeft hij zich als Financieel Planner en Estate Planner gespecialiseerd in de integrale vraagstukken van de Ondernemer in Privé en de Directeur-Grootaandeelhouder. In 2023 heeft hij besloten zich aan te sluiten bij Waardevisie om als zelfstandig onafhankelijk adviseur (oud)- ondernemers te gaan begeleiden.

Om ondernemers en hun partners nog beter te begrijpen en te kunnen helpen heeft Gert de opleiding ‘Bedrijfsopvolging in het Familiebedrijf’ gevolgd bij het Instituut voor Familiebedrijfskunde. Tijdens deze opleiding heeft hij inzicht gekregen in zowel de financiële als de emotionele kant van bedrijfsopvolging.

Een goed advies begint altijd met een vertrouwensrelatie. Daarom heeft Gert altijd veel tijd en energie geïnvesteerd in de relaties met zijn klanten. Hij krijgt energie van de mooie gesprekken die hij met mensen kan voeren. Daarbij stelt hij de doelen en wensen van de klant altijd centraal en is het goed om je af te vragen of je doelen realistisch zijn. Gert is ervan overtuigd dat inzicht in de haalbaarheid van de toekomstige doelen en wensen emotionele rust geeft. En dat willen we toch allemaal, nietwaar?


gert@waardevisie.nl
www.waardevisie.nl/vermogensregie