Jeroen Prinsen - Home4U B.V.

www.home4u.nl                                                                             


Kun je iets vertellen over Home4U?
"Home4U is gespecialiseerd in kopersbegeleiding, VvE oprichting en -beheer en het opstellen van een MeerJaren OnderhoudsPlan. Wij willen met kopersbegeleiding zoveel mogelijk tegemoet komen aan de individuele wensen van de koper maar ook het rendement bewaken. De balans vinden tussen tijd, geld, techniek en capaciteit is dan vaak een uitdaging. Wij helpen daarbij."

VvE oprichting & beheer

"Bij het opstarten van een Vereniging van Eigenaren komt er veel op je af. Je hebt te maken met de notaris, Kamer van Koophandel, het afsluiten van verzekeringen, het openen van een bankrekening, de ledenadministratie en de vaststelling van de begroting en VvE bijdragen. Vaak ontbreekt de routine, ervaring of de capaciteit om dit zelf te regelen. Home4U kan voor een goede begeleiding zorgen."

MeerJaren OnderhoudsPlan

"In een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) staat vermeld wanneer welk onderhoud tegen welke kosten moet plaatsvinden. Met een MJOP kun je plannen wanneer er onderhoud aan het gebouw moet worden uitgevoerd en kun je de gewenste staat van onderhoud waarborgen. Ook krijg je inzicht in de bijbehorende onderhoudskosten. Hiervoor kunnen financiële reserveringen gedaan worden. Dit is voor VvE’s heel interessant maar ook voor andere bedrijven die groot onderhoud in hun portefeuille hebben."

 

Kun je iets vertellen over jouw functie?
"Als kopers- en bewonersbegeleider loods ik de koper door het hele traject: van aankoop tot oplevering. Aangezien ik 15 jaar bouwkundige ervaring heb, kan ik de klanten hierin goed ondersteunen. Als VvE manager begeleid ik ontwikkelaars bij het oprichten van de VvE. Daarnaast begeleiden we het financiële, administratieve en technische beheer van VvE’s."  

 

Kun je ons iets vertellen over jezelf?
"Mijn naam is Jeroen Prinsen. Ik ben woonachtig in Enter. In mijn vrije tijd sport ik graag en zoek ik vooral de gezelligheid op. Ook reis ik graag. Begin vorig jaar heb ik een lange reis gemaakt naar Guatemala, Belize en Mexico-Stad. In Guatemala heb ik een 5 daagse jungle tocht afgelegd. Dit was een onvergetelijke ervaring."

 

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Met onze expertises kunnen wij zeker van meerwaarde zijn voor de leden van de Vastgoedrapportage. Ik ben een open, enthousiast en energiek persoon en zal zeker mijn steentje bijdragen aan een goede sfeer bij de bijeenkomsten en mij inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren."Twentepoort Oost 29
7609 RG Almelo 
www.home4u.nl