Bert Mulder - JB Vastgoedadvies

www.jbvastgoedadvies.nl                                           

Kun je ons iets vertellen over JB Vastgoed Advies?
“JB Vastgoed Advies is een regionaal Makelaarskantoor op het gebied van bedrijf onroerend goed. We zijn gespecialiseerd in de verhuur/verkoop van (commercieel) vastgoed, vastgoedbeheer, vastgoedbeleggingen, taxaties voor zowel woningen en bedrijfspanden, alsmede verkoop/verhuur van onze vastgoedportefeuille. Onze kennis en netwerk is breed verspreid in Twente.”

Wat is jouw functie binnen JB Vastgoed Advies?
“Ik ben sinds 2000 actief in het vastgoed. Begonnen als projectontwikkelaar/makelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerden we een grote vastgoedportefeuille op het gebied van verhuurd commercieel onroerend goed in Twente. In hoofdzaak deed ik daar het gehele beheer, onderhoud en verhuur van commercieel onroerend goed. Vervolgens ben ik ca. 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars geweest met kantoor in Hengelo en Enschede. Gedurende deze periode heb ik ook het zoekplatform www.debedrijfsmakelaar.nl voor bedrijf onroerend goed in Nederland gerealiseerd, waar ik momenteel mee bezig ben deze te innoveren naar een landelijke lead generator voor zoekers naar bedrijf onroerend goed. Door een ideale combinatie van online en offlinediensten heb ik een uitstekend overzicht van de actuele stand van zaken en is mijn netwerk breed te noemen. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde. Op deze wijze kan JB Vastgoed Advies onze relaties maximaal bedienen.”

Kun je ook iets over jezelf vertellen?
“Ik ben een geboren en getogen Tukker, samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Borne. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en hou van reizen, skiën, squashen, golf en fietsen. Met regelmaat kun je me ook zeker vinden bij een thuiswedstrijd van FC Twente. Ik ben vooral bezig in werk en- privé met activiteiten waar ik van geniet en energie van krijg!”

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
“Ik ben al heel wat jaren lid van de Vastgoedrapportage, voor mij een mooie gelegenheid om klant, con-collega en beroepsgenoten te (blijven) ontmoeten en ik graag op de hoogte blijf van de ontwikkelingen op de Twente Vastgoedmarkt.”


Hazenweg 2
7556 BM Hengelo 
www.jbvastgoedadvies.nl