Thijs Verdriet - KATO Kantoorinrichting & Projecten


www.katoprojecten.nl                                                


Kun je iets vertellen over Kato?
"Kato is partner op het gebied van design & build. Ons team van 50 toppers tovert elk kantoor of ontmoetingsruimte om tot een inspirerende werkruimte. Bij ons kan men terecht voor advies en ontwerp, bouw en verbouw, kantoorinrichting, aankleding en afwerking van iedere werkomgeving. Dit doen we voor zowel de mkb’er als de vastgoedprofessional, maar ook voor de uitvaartbranche of zorgsector. Met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven én Enschede vind je zowel de westerse durfal, de zuidelijke gezelligheid als de nuchtere tukker terug in ons DNA. Een prettige verhouding van lef, plezier en tegelijk met beide benen op de grond blijven staan, als je maar doet wat je belooft."Kun je iets vertellen over jouw functie?
"In de beginjaren van Kato vervulde ik zowat alle rollen die er waren, samen met mijn compagnon Martijn. Door de jaren heen is dit wel veranderd. Tegenwoordig als ambassadeur van Kato zet ik de juiste mensen bij elkaar aan tafel, zowel intern als bij opdrachtgevers. Ik houd mij nu vooral bezig met de commercie, strategie en marketing. Iets dat mij veel energie geeft!"Wie is Thijs Verdriet?
"Ik ben 47 jaar, al twintig jaar getrouwd met Debby en heb twee zoons: Koen & Bram. Buiten het werk om ben ik gek op snowboarden, snelle auto’s en kickboksen. Maar ook lekker eten en drinken, het liefst in gezelschap van familie en goede vrienden, doen mij goed."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Wij opereren met onze projecten best vaak in de vastgoedwereld, vandaar dat we graag samenwerken met andere partijen en bedrijven die ook in deze branche zitten. We bundelen graag onze krachten en kennis om zelf ook als bedrijf te kunnen groeien. Vastgoedrapportage geeft ons deze mogelijkheid. De diversiteit bij het opdoen van nieuwe contacten spreek Kato daarbij erg aan!"Josink Hofweg 9
7545 PP Enschede 
www.katoprojecten.nl