Kristian Makkinga - Koopmans Bouwgroep

www.koopmans.nl                                                            


Kun je ons iets vertellen over Koopmans Bouwgroep?
"Koopmans Bouwgroep is een ontwikkelende bouwer uit Enschede met ruim 340 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling en projectontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties. Hierbij is ons motto: alles wat waardevol is, verdient het allerbeste! Wij vinden het belangrijk om veilige, duurzame en mooie gebouwen te realiseren waar mensen met plezier wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Daarvoor zoeken we altijd creatieve en innovatieve oplossingen die we combineren met gedegen vakmanschap."

 

Kun je ons iets vertellen over jouw functie?
"Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeltak van Koopmans en daarnaast ook voor Klant & Markt, Marketing & Communicatie en Woonadvies. Voornamelijk aan de voorkant van het proces en naar buiten toe gericht. Binnen de ontwikkeltak zijn wij actief in de disciplines conceptontwikkeling, gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en planontwikkeling. Samen met de teams focussen wij ons op hoogwaardige en klantgerichte oplossingen met een uitgekiende balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid."

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?
"Naast mijn werk ben ik onder andere ook actief in het carnavalsleven als lid van de Raad van 11 van carnavalsvereniging De Smoezen in Vroomshoop. Ook mag ik graag in mijn vrije tijd met de kinderen naar de voetbal gaan om hun aan te moedigen. Zelf mag ik graag tennissen en fietsen."
 

 

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"De Vastgoedrapportage is voor mij en daarmee ook Koopmans een waardevol netwerk. Hierin zijn niet alleen waardevolle contacten opgedaan en succesvolle samenwerkingen tot stand gekomen, maar het is ook een platform waar kennis wordt gedeeld en ervaringen worden uitgewisseld. Als speler in de markt en regio vinden we het als Koopmans belangrijk om zichtbaar te zijn binnen dit netwerk. Binnen de Vastgoedrapportage ervaar je de voor Twente typische saamhorigheid; we proberen elkaar actief te ondersteunen. De informele bijeenkomsten op aantrekkelijke locaties bieden bovendien een unieke gelegenheid voor informeel contact en het opbouwen van waardevolle relaties."


Postbus 461
7500 AL Enschede 
www.koopmans.nl