Walter Kuipers - Kuipers Taxaties & Advies

walter@kuipers-taxataties.nl                           


Kun je iets vertellen over Kuipers Taxaties & Advies?
"Kuipers Taxaties & Advies richt zich op het taxeren van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed voor particuliere beleggers, midden- en kleinbedrijf, retailers en financiële dienstverleners. Daarnaast richten wij ons op het taxeren voor verzekeringsdoeleinden. Ook het taxeren van woonhuizen en appartementen is bij ons mogelijk. Wij beschikken over diverse certificeringen om taxaties op het hoogste niveau uit te kunnen voeren."Kun je iets vertellen over je werk als taxateur?
"Na mijn studie Bouwkunde aan het Saxion heb ik mij gespecialiseerd in het taxeren van herbouwwaarden en marktwaarden. Door mijn gedegen expertise en grondige kennis van de vastgoedmarkt, ben ik in staat om nauwkeurige en betrouwbare taxatierapporten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ik ben gecertificeerd door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed met aantekening Groot Zakelijk Vastgoed en ik ben REV-taxateur van TEGoVA, een Europees erkend instituut op het gebied van vastgoedwaardering. Deze certificeringen onderstrepen mijn professionaliteit en vakbekwaamheid als taxateur."Kun je iets over jezelf vertellen?
"Mijn naam is Walter Kuipers en ik ben een ervaren taxateur met een passie voor bouwkunde en vastgoedwaarderingen.
Ik ben een echte tukker, nuchter, goed gevoel voor humor, sociaal en integer. Ook ben ik ambitieus en gedreven om mij verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
In mijn vrije tijd houd ik van koken en gezellig eten met familie en vrienden, actief en sportief bezig zijn en reizen. Ook zet ik mij graag in als bestuurslid voor Scouting St. Stephanus Martina en als vrijwilliger bij het Openluchttheater Herme."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid om deel uit te kunnen maken van HET netwerk van professionals binnen de vastgoedmarkt in Oost Nederland. Hierdoor blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen."


Oude Es 12
7622 TA Borne
walter@kuipers-taxataties.nl