Dennis Damink - Loostad Vastgoedontwikkeling BV

www.loostad.nl                                                           


Kun je ons iets vertellen over Loostad?

“Loostad is sterk in alle vormen van vastgoedontwikkeling: van een kleine woonbuurt en verdichting in binnenstedelijke gebieden tot ingewikkelde gebiedsontwikkelingen in het buitengebied. Van idee en stedenbouwkundig ontwerp tot uitvoering en gebruik. We komen altijd tot een hoogwaardig plan en hebben een passende woonoplossing voor iedere doelgroep. We ontwikkelen en realiseren woningen voor jong en oud voor ieder budget, voor mensen met een zorgbehoefte of voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast ontwikkelen we vastgoed voor retail, leisure en recreatie. Complete winkelcentra met boven- of ondergrondse parkeeroplossingen en woningen, zorggebouwen, hotels, bungalowparken en dag recreatieve voorzieningen. Het resultaat: duurzame woonwijken, toekomstbestendige woningen, uitnodigende, succesvolle winkelcentra en unieke, recreatieve voorzieningen.

 

We zijn een 100% werkmaatschappij van VolkerWessels en zijn daarmee een solide, kapitaalkrachtige onderneming. We functioneren als zelfstandige onderneming met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid en maken graag gebruik van ons interne netwerk. Met onze zustermaatschappijen delen we kennis en werken we samen aan innovaties die bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Als onderdeel van VolkerWessels kunnen we grootschalige projecten volledig voor eigen risico ontwikkelen en realiseren. Dat maakt onze projectenportefeuille divers en uitdagend.”

 

Wat is jouw functie binnen Loostad?

“Ik ben projectdirecteur/Ontwikkelingsmanager.”

 

Kun je ook iets over jezelf vertellen?

“Ik ben getrouwd met Ellen en vader van drie kinderen, twee dochters en een zoon. Wij zijn woonachtig in Oldenzaal.In mijn vrije tijd mag ik graag volleyballen en hardlopen.” 

 

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?

“Als vastgoedontwikkelaar volg ik graag de Vastgoedrapportage Twente. Vastgoedontwikkeling is een prachtig vak. Alle disciplines komen voorbij: juridisch, financieel, technisch en sociaal. Ieders kennis en ervaring is belangrijk. Daarom is het onderhouden en uitbreiden van je netwerk ook van groot belang.”


Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn 
www.loostad.nl