Corné van het Laar - NLInvesteert Oost-Nederland

www.nlinvesteert.nl                                 


Kun je iets vertellen over NLInvesteert?
"NLInvesteert wil financiering bereikbaar maken en houden voor MKB bedrijven. NLInvesteert ziet een herschikking in het financieringslandschap voor het MKB. Cofinanciering is de nieuwe werkelijkheid. Wij staan daar middenin. NLInvesteert helpt het MKB door een goede analyse van het bedrijf te maken en de gewenste financiering samen met het bedrijf te bepalen. Dit schrijven we op in een zogenaamd Financieringsmemorandum. Dit financieringsmemorandum bieden we aan aan banken, gespecialiseerde financiers en indien gewenst aan investeerders. Traditionele bancaire oplossingen worden zo versterkt en aangevuld met gelden van andere partijen.

NLInvesteert heeft een groot bereik van verschillende financiers of investeerders, waar wij vastgoedfinancieringen onder kunnen brengen. Als maximale financiering de behoefte is en het is onze inschatting dat dit ook mogelijk is, dan kunnen wij dat ook mogelijk maken. Wij kunnen dan misschien wel tot 100% van de financieringsbehoefte financieren. Zowel voor vastgoed eigen gebruik, commercieel vastgoed als projectontwikkeling. Maar ook voor bedrijfshypotheek, bedrijfslening, herfinanciering, vastgoed hypotheek, vastgoedfinanciering en een verhuurhypotheek kun je bij NLInvesteert Oost-Nederland terecht."Kun je iets vertellen over je functie?
"NLInvesteert Oost-Nederland is regisseur van bedrijfsfinancieringen. Wij kunnen verschillende financiers koppelen om voor onze klanten tot de best passende oplossing te komen. Een bedrijf wordt volledig ontzorgd. Zo kan het bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage. Ik ben regiodirecteur Oost-Nederland voor NLInvesteert. Oost-Nederland bevat Twente en de Achterhoek en zo ook de steden Almelo, Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Ik bent evens ook het aanspreekpunt voor leden van de Vastgoedrapportage."Kun je iets over jezelf vertellen?
"Naast werken in de financiële sector ben ik actief als bestuurder en vrijwilliger voor sport in zijn algemeenheid en voetbal in het bijzonder. Het belang van sport en actief sporten is groot. Ik ben 20 jaar lang bestuurslid geweest van DETO in Vriezenveen, waarvan 10 jaar als voorzitter. Deze bestuurservaring zet ik in mijn huidige functie als voorzitter van het Sportplatform Twenterand ook in. Als actief sporter kun je mij ook tegenkomen op de regionale tennisbanen of als toeschouwer bij wedstrijden van DETO, Heracles Almelo of FC Twente."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Wij zijn lid van de Vastgoedrapportage omdat NLInvesteert iets kan toevoegen aan bouwers, ontwikkelaars en beleggers in Twente. Onze financieringsmogelijkheden zijn groot, onze pay-off is; “ Samen maken we het rond”en dat doen we ook graag voor leden van de Vastgoedrapportage."Beekdal 19
7672 BB Vriezenveen 
www.nlinvesteert.nl