Erik Richters - O-M-D Ruimte Pioniers B.V.

www.o-m-d.nl                                                                           

O-M-D is ontstaan uit een samensmelting van SOM= en DAD. 

Ruimtepioniers
O-M-D staat niet alleen voor een nieuwe naam, maar vaart ook een volledig andere koers. We introduceren een nieuwe manier van werken met een toekomstbestendige benadering van vastgoedontwikkeling. Dit maakt O-M-D tot ruimtepioniers. 
De letters O-M-D vertegenwoordigen 'Ontwikkeling, Management, Design'. 

Totaalregisseur 
Als totaalregisseur voor toekomstbestendige woon-, werk- en leefruimten, transformeert O-M-D visie naar realiteit. 
We beheren het gehele traject: van planontwikkeling tot architectuur, interieur, bouwmanagement en facility management. Dit alles wordt geïntegreerd in één naadloos proces. 
We regisseren elke stap, van de tekentafel tot de laatste schroef en bieden onderhouds- en beheerservice. 

Onze aanpak is holistisch, met bijbehorende verantwoordelijkheid, waardoor onverwachte situaties voor onze klanten worden geminimaliseerd. Dit biedt ons de vrijheid om creativiteit en structuur te combineren en een optimaal eindresultaat te realiseren. Wij zetten ons in voor projecten die ertoe doen: toekomstgericht, rendabel, constructief, duurzaam en met de klant voorop. 

Met ons nieuwe totaalconcept richten we ons niet alleen op utiliteitsbouw, maar ook op particuliere klanten bij de verbouw, nieuwbouw of verduurzaming in het hogere segment.

 

Vertel iets over je functie!

Als DGA binnen OMD is geen enkele dag hetzelfde. Dit komt mede doordat ik, ondanks mijn leidinggevende rol, het nog altijd erg leuk vind om deel uit te maken van één of meerdere projecten in de uitvoering. 
Dit doe ik naast de algemene werkzaamheden als directie en de acquisitiewerkzaamheden. Het mooie aan ons bedrijf vind ik dat we sinds drie kwart jaar nu alle disciplines onder één dak hebben: architectuur, interieur, bouwmanagement en onderhoud en beheer. Hierdoor zijn we slagvaardig, hebben we korte lijnen wat tijd scheelt en dus voordeliger is voor onze opdrachtgevers, met een verhoging van de kwaliteit en het resultaat en een besparing op de totaal kosten.

 

Vertel iets over jezelf!

Naast mijn werk mag ik graag klooien in de tuin. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met simpele dingen, lekker buiten te zijn en te genieten als alles er weer strak bij ligt. 

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om af en toe nog te klussen in en om het huis, van een schutting zetten tot wanden bekleden met akoestische panelen. Of met de jongens eropuit naar de kartbaan of een andere leuke activiteit.

 

Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?

Ik ben lid van de vastgoedrapportage om mensen uit het vakgebied te ontmoeten, te leren kennen en om kennis en kunde te delen. Echter dan wel onder het genot van een lekker biertje, tijdens een gezellige avond of bijeenkomst waar ik graag naartoe ga.

Enschedesestraat 2b
7575 AB Oldenzaal
www.o-m-d.nl