Thomas Perik - Onis Vastgoed

www.onis-vastgoed.nl
                                     

Kun je iets vertellen over Onis Vastgoed?
"Onis Vastgoed staat voor ’samen groeien’ door de beste partijen samen te brengen en daarmee de mooiste vastgoed ontwikkelingen te realiseren. Als teamspelers kun je op ons bouwen. Afspraak is afspraak en we nemen daarbij onze verantwoordelijkheid. Daadkrachtig geven we sturing aan het ontwikkelproces. We durven, leren en gaan!
Onis Vastgoed ontwikkelt met een grote mate van betrokkenheid en creativiteit woningen, kantoren, hotels en mixed-use gebouwen. Dat doen wij op plekken waar wij zelf ook zouden willen wonen, werken en/of ontspannen. Wij gaan niet voor de ‘quick win’. Wij hebben een langetermijnvisie op het gebied van samenwerken én ontwikkelen. Hierdoor zijn al onze plannen onderscheidend, mooi en toekomstgericht ten aanzien van de duurzaamheid en de leefomgeving.

Projecten ontwikkelen we voornamelijk op basis van eigen initiatief en creativiteit. Dat doen we met een hecht en goed op elkaar ingespeeld team van project- en ontwikkelingsmanagers. Dit is ons team! We zijn compact en dat houden we graag zo. Op die manier blijven de lijnen binnen onze organisatie kort en kunnen we snel schakelen. Onze ervaring leert dat dat projecten altijd ten goede komt.Kun je iets vertellen over jouw functie bij Onis Vastgoed?
"Sinds de oprichting van Onis Vastgoed samen met mijn compagnon Robert vormgegeven aan het ontwikkelbedrijf in de functie van ontwikkelaar en directielid."Kun je iets vertellen over jezelf?
"Geboren in 1971 als Tukker (red. Tubbergen) ben ik sinds 1996 een ‘Blauwvinger’ (red. Zwolle). Maar ben uiteraard nog steeds super trots op mijn ‘roots’! Als het gaat om hobby’s dan kun je mij vinden op een MTB of racefiets, op de skipiste of in een mooie (klasieke) auto. Uiteraard maakt het ontwikkelen van mooie vastgoedprojecten mij ook blij!"Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid van de Vastgoedraportage omdat: Werken is (net)werken!"


Dr van Deenweg 13
8025 BP Zwolle 
www.onis-vastgoed.nl