Erik Goossen - Rockwool

prefab.rockwool.com

Kun je iets vertellen over ROCKWOOL?
"ROCKWOOL Prefab Building Systems biedt woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, architecten en aannemers circulaire prefab bouwsystemen voor een duurzame toekomst. Wat de uitdaging ook is, wij kunnen snel en duurzaam nieuwbouwprojecten realiseren. De basis van onze bouwsystemen bestaat uit ROCKWOOL steenwol, waarmee zeer duurzame en comfortabele huizen - met betrekking tot energiebesparing, binnenklimaat, akoestiek én brandveiligheid -  gebouwd kunnen worden.

Eén van onze prefab bouwsystemen is ‘Rockzero’ en bestaat uit een wand-, dak- en/of vloerbouwsysteem. Wat dit dragende prefab bouwsysteem uniek maakt, is dat het de eisen van het bouwbesluit overtreft op het gebied van energiebesparing dankzij de isolatiewaarde die begint bij Rc7. Het systeem is een echte 'hero' als het gaat om het verminderen van de energievraag. Rockzero biedt tegelijkertijd uitstekende akoestische prestaties (DnT,A,k ≥ 52-65 dB), is zeer brandveilig (60-90 minuten) en is licht van gewicht."


Wat is de ambitie van ROCKWOOL?
"Onze ambitie is om de manier waarop huizen worden gebouwd te veranderen. We kunnen met Rockzero sneller, slimmer en duurzamer nieuwbouwprojecten realiseren, zonder concessies te doen aan het wooncomfort van de bewoner. Ik kom graag in contact met de leden van Vastgoedrapportage Twente om mijn kennis te delen over dit innovatieve bouwsysteem. Laten we samen kijken hoe we kunnen bijdragen een duurzame toekomst in de woningbouw. Als trotse Tukker kijk ik enthousiast uit naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor Twente!"


Erik Goossen
Technical sales engineer
Erik.goossen@rockwool.com
06 - 23 49 30 91
prefab.rockwool.com