Nicole Leeuw - Stijlgenoten BV

www.stijlgenoten.nl                                         


Kun je iets vertellen over Stijlgenoten?

"Stijlgenoten is een full-service marketing en communicatie bureau. Een van onze specialisaties is al ruim 25 jaar, vastgoedcommunicatie voor nieuwbouwprojecten. Wij kunnen van tendertraject tot en met de verkoop van de woningen ondersteunen met communicatieadvies, projectmanagement en alle on- en offline uitingen die je kunt bedenken. Van strategie tot (web) design we hebben alles in huis om van ieder project een succes te maken! Dit doen wij voor (gebieds-) ontwikkelingen door het hele land. We zien onszelf als partner in de ontwikkeling en kunnen klanten ondersteunen of volledig ontzorgen. Net wat het project nodig heeft."Kun je ons iets vertellen over je functie bij Stijlgenoten?

"Mijn missie is om van een prospect een ambassadeur van Stijlgenoten te maken! Als Accountmanager Vastgoed leg ik dagelijks lijnen met ontwikkelaars en bouwbedrijven door het hele land. Ik onderhoud de bestaande contacten en breid deze uit met contacten die passen bij Stijlgenoten. Bij voorkeur geen eenmalige opdrachten, ik ga voor langdurige relaties waarbij onze meerwaarde en kennis echt tot hun recht komen. Nieuwe opdrachten breng ik via ons projectmanagement team de organisatie in, zodat alle opdrachten de juiste aandacht krijgen. Verder voorzie ik het team van actuele marktinformatie en -kennis en ben ik sparringpartner voor het MT en de directie."Kun je iets over jezelf vertellen?

"Mijn naam is Nicole Leeuw en naast mijn werk ben ik graag buiten. Ik wandel veel en aangezien ik aan de voet van de Sallandse Heuvelrug woon (in Hellendoorn) is ook een rondje op de gravelbike zo gemaakt en een hele fijne manier om weer een fris hoofd te krijgen! Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en sta ik als trouwe supporter mijn twee jongens aan te moedigen bij VV Hellendoorn, of draai ik als vrijwilliger een bardienst. Ook kook ik graag voor vrienden, met daarbij een goed passend glas wijn. Als er dan nog tijd over is bezoek ik graag een stad om wat cultuur te snuiven, geniet ik van een theatervoorstelling of een opera."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?

"Ik ben lid van de Vastgoedrapportage omdat ik het belangrijk vind om te weten wat er speelt in vastgoedland, op elk front. Uiteraard ook om mijn netwerk te onderhouden en uit te breiden. De informele sfeer van de bijeenkomsten spreekt mij hierbij aan."


Grotestraat 47
7683 BA Den Ham
www.stijlgenoten.nl