Lars ter Steege - Studio X

www.studio-x.nl 
                                     

Kun je iets vertellen over Studio X?
"Studio X faciliteert het gehele verkooptraject voor nieuwbouw ontwikkeling en zijn daarmee ontzorgend en toonaangevend in de vastgoedmarketing. Naast de verkooptrajecten zijn wij ook actief in tender- en aanbestedingstrajecten. Met kennis van de sector en een flinke dosis creativiteit, brengen wij verkooptrajecten en tenders tot een commercieel succes!

We zijn een full-service studio wat zorgt voor een strategische aanpak die wij vertalen naar de juiste projectbranding, website, (tender)visualisaties en marketingcampagnes gedurende het gehele verkoop- en/of tendertraject.
Daarnaast bieden wij met ons eigen CRM, Vastgoed Online, grip en beheer op de binnen gekomen data. Deze data varieert van de binnen gekomen leads als data die binnenkomt via de marketingcampagnes en onze verkooptools."Kun je iets vertellen over je functie bij Studio X?
"Ik ben dagelijks bezig met de algemene leiding binnen ons team. Dit varieert van de acquisitie en adviesgesprekken met onze klanten, tot het meekijken en sturen binnen onze projecten. In hoofdlijnen kijk ik strategisch mee met de vraagstukken van onze klanten om dit te vertalen naar een concrete aanpak in de verkooptrajecten. Van marketing tot aan de visuele beelden."Kun je iets over jezelf vertellen?
"Ik ben Lars ter Steege en in mijn vrije tijd en in het weekend ben ik vaak te vinden in de sportschool of ben ik bezig met een ronde hardlopen. Daarnaast maak ik graag content van vakantie tripjes in de bergen of mooie bestemmingen!"Waarom ben je lid geworden van Vastgoedrapportage?:
"Binnen het netwerk van vastgoedrapportage heb ik een aantal contactpersonen die mij er op wezen om eens aanwezig te zijn bij een van de events. Mede door de gezellige sfeer en het leuke netwerk ben ik lid geworden. Uiteraard ook om de nodige kennis en ervaring te delen met elkaar en te zien waar we als sector mee bezig zijn."Nijverdalseweg 133
7461 AG Rijssen 
www.studio-x.nl