Frank Waleczek - Subvention

www.subvention.nl                       


Kun je iets vertellen over Subvention?

“Subvention is een onafhankelijke CO2 neutrale subsidie-adviesorganisatie. Wij zijn koploper in het met subsidie versnellen van duurzame projecten. De focus ligt op subsidies voor duurzame investeringen en innovatie.”Kun je iets vertellen over je functie bij Subvention?
“Mijn naam is Frank Waleczek. Samen met Bernhard Scholing vorm in de directie van Subvention.
Subvention is ontstaan vanuit mijn studie Bedrijfseconomie. Bij mijn afstuderen kwam ik in aanraking met subsidies. Ik kwam erachter dat er veel subsidies waren en dat ondernemers er zeer beperkt gebruik van maakten. Ik wilde ondernemers helpen met het vraagstuk subsidies. Want wat is er mooier dan dat je een ondernemer helpt met de groei van zijn ondernemers? Een subsidie is een extra steuntje in rug om zijn ambities waar te maken. Subsidies zijn een ingewikkelde materie, want je hebt te maken met financiële, juridische, fiscale en technische aspecten, maar mensen denken veelal of financieel of technisch. Wij “slaan’’ met Suvention de brug tussen deze twee werelden.”Kun je ook iets over jezelf vertellen?
“Mijn naam is dus Frank Waleczek en ik ben getrouwd met Christel. Samen hebben we 2 kinderen Isabel en Lisan die inmiddels al volwassen zijn. Wij zijn woonachtig in Enschede.
Het ondernemen combineer ik met reizen, sporten en voetbal kijken waarbij ik bij elke thuiswedstrijd in de Grolsch Veste te vinden ben.”Waarom ben je lid geworden van de Vastgoedrapportage?
“Ik ben lid van de vastgoedrapportage omdat ik ervan overtuigd ben dat je samen moet ondernemen. Vanuit het netwerk krijgen wij projecten en andersom introduceren wij andere ondernemers bij vastgoedvraagstukken. Samen maak je elkaar sterker.”


Postbus 6208
7503 GE Enschede