Maarten Imhof - Sweco Nederland B.V.

www.sweco.nl                             

Kun je ons iets vertellen over Sweco Nederland B.V.?
"Sweco, SWEdish CONsultants is een beursgenoteerd architecten- en ingenieursbureau. Als grootste bureau van Europa ontwerpen en ontwikkelen we de steden en samenlevingen van de toekomst. Dit doen we in een aantal landen, waaronder Nederland. Met 3 divisies, 20 afdelingen en circa 150 teams werken we met ongeveer 2.000 consultants vanuit 10 landelijk dekkende vestigingen aan onze opdrachten. Ondanks dat we groot zijn, werken we in kleine, slagvaardige teams. Oost-Nederland wordt vanuit Zwolle (en de thuislocaties van de medewerkers) aangevlogen."  


 

Wat is jouw functie binnen Sweco Nederland B.V.?
"Ik ben manager van het team Environmental Consultancy (EC) in Zwolle. EC staat garant voor strategisch milieuadvies. Mijn team managet conditionerende onderzoeken, vanuit de expertise bodem. Overal waar een schep de grond in gaat, kan mijn team iets betekenen: van prescan bestemming, vergunning, conditionering tot het opstellen van saneringsplannen, archeologische, ecologische en bouwrijpadviezen. Het team bestaat uit 9 personen. We werken landelijk, met de nadruk op Oost-Nederland. Sweco is een team van teams. We werken daarom veel samen met de afdeling Gebiedsontwikkeling, Techniek, Water en Energie & Duurzaamheid. Omdat we breed geöriënteerde (inter) nationale expertise in huis hebben, is het antwoord op bijna elke klantvraag een volmondig “Ja, daarbij kunnen we u helpen!."  


 

Kun je ons ook iets over jezelf vertellen?
"Ik ben Maarten Imhof. Ik woon met mijn gezin (Marije en twee kinderen, Roef (13) en Ot (11)) in het hart van onze mooie provincie. Ik ben (47 jaar geleden) geboren en getogen in Nijverdal. In m’n vrije tijd mag ik graag sporten. Ik pak regelmatig de mountainbike om de Sallandse Heuvelrug in te knallen. Krachttraining is daarnaast een sport die ik graag beoefen. De helft van de zolder is tot krachthonk omgebouwd. Samen met Marije kijken bij de voetbal van onze kinderen is een andere hobby van me. Met een kop koffie socializen langs de zijlijn is een wekelijkse verademing. Best wel burgerlijk eigenlijk, maar ja, wat is daar mis mee?! In m’n vrije tijd verricht ik ook vrijwilligerswerk. Binnen de gemeente Hellendoorn ben ik energiecoach."

 

Waarom ben je lid geworden van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid van de Vastgoedrapportage om het netwerk van Sweco verder uit te bouwen. Dat hoeft niet te betekenen dat er direct opdrachten uit voortkomen. Mensen ontmoeten en elkaar voorthelpen is de basis. Van daaruit zien we wel verder."

 

Zuiderzeelaan 53
8017 JV Zwolle
www.sweco.nl