Erwin Tijhof - Ter Steege Bouw

www.tsbouwvastgoed.nl                                           


Kun je ons iets vertellen over Ter Steege Bouw?

"Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van Ter Steege Groep. Een zeer solide familiebedrijf van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. Net als een gebouw heeft een organisatie een stevig fundament nodig. Voor ons zijn dat, naast ons stevige financiële fundament, onze waarden: Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam. Niet zomaar drie woorden. Ze vertellen wie wij zijn en hoe wij ons werk al ruim honderd jaar doen. Wij komen onze afspraken na. We maken keuzes met respect voor iedereen die wij in ons werk tegenkomen en overtreffen graag hun verwachtingen.

Als je ons spreekt, vertellen we graag honderduit over duurzaam en energiezuinig bouwen, nieuwe technieken en mooie architectuur… Toch zijn we trotser op iets anders: de manier waarop we ons werk doen. Wij geloven in langdurige relaties en investeren daar ook in. Onze opdrachtgevers, klanten en omgeving waarderen onze open en eerlijke communicatie. Vanuit onze kernwaarden geven wij al vier generaties betekenis aan onze rol in de maatschappij. Zo geven wij kwaliteit een plek in ons dagelijks werk. Door eerlijke keuzes te maken. Met oog voor ieders belang. Of het een eindgebruiker, opdrachtgever of partner betreft: we willen dat ieder zich goed voelt bij ons werk."Kun je ons iets vertellen over je functie bij Ter Steege Bouw?
"Samen met de buurt, toekomstige gebruikers en overheden blaast Ter Steege Gebiedsontwikkeling niet-functionerende gebieden weer nieuw leven in. Het transformeren van oude bedrijventerreinen, het verbeteren van binnensteden en het omgaan met kwetsbare dorpskernen zijn onze uitdagingen. Obstakels gaan wij hierbij niet uit de weg. Ter Steege Gebiedsontwikkeling heeft een uitgebreid trackrecord in complexe (gebieds)ontwikkelingen. Daarin werken wij altijd multidisciplinair samen met partners en overheden. Wij kennen als geen ander de bijbehorende uitdagingen en zijn ingericht op stabiele, langdurige samenwerkingen. Vanuit mijn rol stuur ik onze Gebiedsontwikkeling in de regio Oost aan, deze regio duid ik chauvinistisch aan als “Groot Twente”."Kun je ook iets over jezelf vertellen?
"Met veel plezier werk ik al meer dan 15 jaar bij Ter Steege om met mijn kennis en vaardigheden mooie projecten te verwerven en realiseren in de boeiende wereld van Gebiedsontwikkeling. Als gedreven generalist krijg ik energie van samenwerken, duidelijkheid en resultaten behalen. Je weet wat je aan mij hebt: recht toe, recht aan. Verder ben ik authentiek, integer, analytisch sterk, geduldig, gestructureerd en ben ik goed in contacten onderhouden. Ik ben geboren in 1975 en woonachtig in Rijssen."
 


Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?

"Ontwikkelen heeft te maken met ‘kennis en kennissen’. Beide elementen komen ruimschoots aanbod bij de Twentse Vastgoedrapportage. Mijn lidmaatschap is dan ook een vanzelfsprekendheid!"


Postbus 218
7460 AE Rijssen 
 www.tsbouwvastgoed.nl