Pascal Lutjenhuis - Trebbe Wonen BV

www.trebbe.nl

                                                                                   

Kun je iets vertellen over Trebbe Wonen B.V.?
"Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat samen bouwt aan geluk. Al meer dan 110 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen, dat doen we met aandacht voor meervoudige waarde. We hebben aandacht voor onze aarde, de maatschappij, de mensen die in onze leefomgevingen leven, maar ook de mensen die het ontwikkelen en bouwen. Want ontwikkelen en bouwen, dat doen we het liefst samen.
We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijk maat. Samen maken we het! En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op. De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe, alleen dan bouwen we samen aan geluk!"Wat is jouw functie binnen Trebbe Wonen B.V.?
"Als Commercieel Manager binnen Trebbe Ontwikkeling en Bouw werk ik in de regio Twente, Achterhoek en de Stedendriehoek. Zelf ben ik een gedreven verbinder die kansen ziet waar anderen uitdagingen signaleren. Mijn aanpak rust op pijlers van vertrouwen, duurzaam denken en financiële verantwoordelijkheid. Als gezonde optimist geloof ik in het overwinnen van obstakels en het creëren van waarde door synergie. Mijn focus ligt op het opbouwen van duurzame relaties. Samenwerking vormt voor mij de sleutel tot het bouwen van een toekomst vol mogelijkheden, waarbij we niet schromen over onze grenzen te kijken. Gezamenlijk de weg inslaan naar duurzaam succes in onze prachtige regio Twente!"Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Als lid van de Vastgoedrapportage zijn wij niet alleen deelnemer maar ook deelgever! Naast een mooi Twents netwerk delen we ook kennis met elkaar om de regio Twente op de kaart te zetten!"


Postbus 4
7500 AA Enschede 
www.trebbe.nl