Bongers-Van Dijk Bouw b.v.

www.vandijkgroep.com                                                         
J.C. Kellerlaan 22
7772 SG Hardenberg 

Goed nieuws!

 

Bouwbedrijf Bongers in Dalfsen en Van Dijk Bouwgroep in Hardenberg hebben de handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking. De familiebedrijven bundelen per 1 mei hun krachten en gaan in Hardenberg verder onder de naam Bongers-Van Dijk Bouw b.v.

Deze vestiging staat op zichzelf naast de vestiging van Bouwbedrijf Bongers b.v. in Dalfsen

 

Aandeelhouders Gert en Melvin van Marle en Jeroen van Dijk zien in de samenwerking een grote toegevoegde waarde. “We werken al jaren projectmatig samen en zetten dit nu om in een structurele samenwerking”. 

 

“De markt is continu in beweging en dat brengt kansen maar ook risico’s met zich mee. Deze samenwerking bundelt capaciteit, kennis, innovatie en familie mentaliteit. In deze mix zien wij een stabiel uitgangspunt om zowel de particuliere als de professionele opdrachtgevers te blijven bieden wat ze van ons gewend zijn en ook in de toekomst mogen verwachten”.

 

Voor u als relatie verandert er niets. In Dalfsen blijft bouwbedrijf Bongers b.v. bestaan. In Hardenberg gaan we samen verder onder de naam Bongers-Van Dijk Bouw b.v. 

De lopende werken van Van Dijk Bouwgroep b.v. worden door hetzelfde team afgebouwd en de nog op te starten werken worden door hetzelfde team vanuit de nieuwe entiteit gestart. 

 

Bent u naar aanleiding van dit bericht benieuwd naar onze plannen en ontwikkelingen? Of wilt u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen?

We nodigen u van harte uit voor een kop koffie en een kennismaking met ons en onze bedrijven.  

 

Bouwen doen we samen!