Vera Welker - Vera Welker makelaars

www.verawelker.nl                               

Kun je iets vertellen over Vera Welker Makelaars?
"Na verliefd te zijn geworden op Enschede, startte ik in 2013 mijn eigen makelaarskantoor in deze veelzijdige stad. Als ambassadeur van 'Eanske' waardeer ik de mentaliteit, diversiteit en levendigheid van Enschede, samen met de rust en groene omgeving buiten de stad. De dynamiek, werkgelegenheid en talent van hogescholen en de UT maken Twente een ideale regio om te wonen, met betaalbare huizen. Na tien jaar ondernemen blijf ik verrast door de prachtige aspecten van deze streek, vooral nu ik het door de ogen van mijn kinderen zie. Bij Vera Welker Makelaars hopen we enthousiast ons 'thuis' te blijven delen. Goad goan en wier komm’n!"Wat is jouw functie binnen Vera Welker Makelaars?

"Gedurende tien jaar heb ik mijn eigen makelaarskantoor met een constante drive voor vernieuwing en klantgerichtheid gerund. Mijn oorspronkelijke motivatie om een unieke benadering te bieden, heeft geleid tot een uitbreiding van diensten buiten traditionele makelaarsactiviteiten. Ik denk actief mee met klanten, bevorder samenwerkingen, en heb een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd. De energie en toewijding van het team blijven hoog, met een gedeelde visie om het allerbeste voor klanten te bereiken. Dat probeer ik te benadrukken zodra routine de overhand krijgt, het team moet dan wakker geschud om de optimale service te behouden."Kun je iets over jezelf vertellen?

"Balans is het sleutelwoord, een uitdaging tussen werk, privé, gezin, en persoonlijke passies. Na jaren van balanceren heb ik een evenwicht gevonden. Als wielerfan geniet ik van zelf kilometers op het asfalt te verslinden, sportieve uitdagingen aan te gaan en mijn grenzen te verleggen. Het ontdekken van mijn eigen capaciteiten is niet altijd makkelijk, maar de voldoening na zware inspanningen maakt het de moeite waard. Mijn liefde voor wielrennen is bekend bij degenen die me goed kennen."Waarom ben je lid van de Vastgoedrapportage?
"Ik ben lid van de Vastgoedrapportage omdat ik graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de regionale markt."Lasondersingel 135
7514 BR Enschede 
www.verawelker.nl