Een geslaagd Winterevent 2024 in samenwerking met Gemeente Almelo en Saxion Hogescholen Enschede

Het Winterevent 2024, in samenwerking met Gemeente Almelo en Saxion Hogescholen Enschede, ging gistermiddag van start met een bruisend ontvangst. De gastvrije Gemeente Almelo heette iedereen hartelijk welkom, terwijl Brood met Spelen zorgde voor heerlijke catering om de sfeer compleet te maken. Dagvoorzitter Wendy de Wit bracht meteen leven in de brouwerij en creëerde een gezellige ambiance.

Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen moesten we uitwijken naar de raadzaal, aangezien de oorspronkelijke zaal op de 19e etage net iets minder mensen kon handelen. Gemeente Almelo deelde enthousiast hun toekomstplannen, terwijl docente Florian Rikmanspoel vol trots sprak over de meesterproef en opdracht, evenals over de prestaties van de studenten Vastgoedkunde aan het Saxion Hogescholen.

De meesterproef ging dit jaar over de transformatie van het ITC-gebouw midden in Enschede door Bundle. Bundle is een samenwerking van Veste Wonen en Domijn.

De studenten kregen de kans om hun briljante ideeën te presenteren op het podium, terwijl ze werden beoordeeld door een kritische maar rechtvaardige jury bestaande uit Nico Tom Pen, Franka Werner en Martin Dubbeling. En tromgeroffel... de winnaars zijn bekend: Jorisa van Lenthe, Abe Staal, Romee Huenestein, Eva Pennekamp, Tieny Su en Sem Vis met hun project 'Young Central Boulevard'. Van harte gefeliciteerd aan de winnaars en hartelijk dank voor een dag vol inspiratie en plezier!