Symposium 14 oktober 2021

Vastgoedrapportage Twente nodigt alle vastgoedprofessionals uit voor het Symposium 
Donderdag 14 oktober 2021 bij het voormalig V&D pand in Hengelo 

‘De Stichting Vastgoedrapportage Twente draagt zorg voor versterking van het Vastgoednetwerk en voor de implementatie van het monitoringsonderzoek van het vastgoed in Twente’, vertelt Barry Hegeman voorzitter van de stichting en ontwikkelmanager van Dura Vermeer. 

Jaarlijks stelt de stichting de Vastgoedrapportage Twente samen, een helder en overzichtelijk monitoringsrapport dat de ontwikkelingen van de regionale vastgoedmarkt weergeeft. Op objectieve wijze worden de marktcijfers van de verschillende deelmarkten in beeld gebracht op het gebied van wonen, kantoren, winkelruimten, bedrijfsruimten en bedrijventerreinen. ‘De presentatie van het rapport is ons jaarlijks terugkerend symposium’. 


Symposium 14 oktober 2021 

Op een boeiende locatie, het voormalig V&D pand in Hengelo, gaan ruim 250 geïnteresseerden zich verzamelen voor het jaarlijkse event. Niemand minder dan dagvoorzitter Thijs Kemperink gaat de middag presenteren en de gasten vermaken. Uiteraard worden de inhoudelijk cijfers gepresenteerd en sluiten we feestelijk af met de uitreiking van de vastgoedprijs. 


Vastgoedprijs 2021 

De Vastgoedprijs Twente 2021 staat dit jaar in het teken van ‘binnenstedelijke gebiedsontwikkeling’. In 2019 was het thema ‘productieprocessen en de rol van vastgoed’. Om genomineerd te zijn door de vakjury is de vraag gesteld: Wat is de beste binnenstedelijke ontwikkeling in Twente? Heeft de ontwikkeling een onderscheidend vermogen in de wijze van duurzaamheid, circulariteit, architectuur en de toepassing van (innovatieve) bouwtechnieken. Daarvoor zijn drie bijzondere projecten genomineerd die binnenkort worden gepresenteerd. 

Aanmelden 
Het symposium wordt breed gedragen en goed bezocht door vastgoedprofessionals uit alle branches van het Twentse Vastgoed. Een mooi moment om jouw netwerk verder te versterken. Mis het niet en meld je alvast aan via onze speciale ticketwebsite: https://tickets.vastgoedrapportage.nl/

14.30 uur Aanvang
15.00 uur Start plenair programma
16.15 uur Netwerkborrel
Brink 110 in Hengelo