Winterevent 2024

Uitnodiging voor het Winterevent van de Vastgoedrapportage Twente

Zet donderdag 8 februari 2024 alvast in jullie agenda's, want het Winterevent staat voor de deur! Stichting Vastgoedrapportage Twente slaat de handen ineen met Saxion Hogescholen en de gastvrije gemeente Almelo, en wij nodigen jullie van harte uit om dit bijzondere evenement bij te wonen in het prachtige Stadhuis van Almelo met onze dagvoorzitter Wendy de Wit.

 

Ontdek de Vastgoedambities van Almelo
Laat je verwelkomen door de enthousiaste wethouders Jan Martin van Rees en Arjen Maathuis, die jullie meenemen in de boeiende opgaven en ambities van de gemeente Almelo op het gebied van Stedelijke Ontwikkeling. Hier leggen ze de basis voor de realisatie van nieuwe woningen, waarbij innovatie, cultuur, en een vernieuwde omgeving rond het station centraal staat. Een unieke kans om te zien hoe stedelijk leven en het prachtige landschap samenkomen.

 

Saxion Hogescholen Vastgoedkunde - Meesterproef
Mis ook niet de indrukwekkende presentaties van de vierdejaars studenten Vastgoedkunde aan Saxion Hogescholen, die hun meesterproef hebben uitgevoerd voor het transformatieproject van het ITC-gebouw in Enschede. De Veste en Domijn, zullen samen met Saxion kort toelichting geven op dit project. 

 

Wat staat je te wachten deze middag?
15.30 uur: Warme ontvangst met koffie
16.00 uur: Aftrap door de Gemeente Almelo, uitleg meesterproef Saxion, presentaties ITC-gebouw Enschede, de toekomstplannen van Almelo, en de spannende prijsuitreiking!
17.15 uur: Tijd voor waardevol netwerken tijdens de borrel
18.15 uur: Afsluiting van een onvergetelijke bijeenkomst

 

Reserveer jouw plek voor dit WinterEvent!
Dit mag je niet missen! Leden van Stichting Vastgoedrapportage Twente kunnen via https://tickets.vastgoedrapportage.nl/ kosteloos hun ticket reserveren. Saxion studenten zijn ook van harte welkom tegen een speciaal tarief. Nog geen lid? Overweeg het snel en ontvang meteen gratis toegang tot dit geweldige evenement! Neem contact met ons op via info@vastgoedrapportage.nl.

Wij kijken er enorm naar uit jullie te verwelkomen in het Stadhuis van Almelo!
Let op: Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.