Zomerborrel 2024

De zomer staat voor de deur. Tijd voor de jaarlijkse Zomervastgoedborrel van de Stichting Vastgoedrapportage Twente. Donderdag 4 juli staat als het goed is al in jullie agenda’s geblokt, maar vanaf nu kunnen leden zich ook aanmelden!

Meer informatie en locatie
Kom en ontdek met ons tijdens onze zomerborrel een interessant stukje Oldenzaal! We starten onze bijeenkomst bij QuaKoken in de voormalige textielfabriek. De stadswandeling neemt je mee langs de hoogtepunten van (historisch) Oldenzaal, inclusief een stop bij Stadsbrouwerij Bombazijn, gelegen in de prachtige Stadstuinen van Oldenzaal. Architect Johan Velthuis zal ons meer vertellen over de spannende verbouwplannen voor de brouwerij. Bij terugkomst vertellen leden van de O-M-D je graag meer over de voormalige textielfabriek, de Gelderman Fabriek. Laat je rondleiden door de geschiedenis en architectuur van dit mooie gebouw! Hierna is het tijd voor borrelen, bijpraten en genieten van een heerlijke BBQ. Dus kom langs, sluit je aan bij onze zomerborrel en laat je verrassen door de charme van Oldenzaal en de inspirerende verhalen achter deze unieke locaties!

Programma
15.00 uur Ontvangst koffie/thee + zoetigheid bij QuaKoken
15.30 uur Stadswandeling Oldenzaal via De Bombazijn
16.45 uur Terugkomst QuaKoken
17.00 uur Leden O-M-D uitleg Geldermanfabriek
17.20 uur BBQ QuaKoken buitenterras
19.00 uur Einde

Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie te proosten op een mooie zomer, dat komt VastGoed! Wacht niet langer en reserveer hier een ticket voor de Zomervastgoedborrel. Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Meld je hier aan door een ticket te bestellen in de ticketshop.

Deze Zomervastgoedborrel is uitsluitend voor leden van Stichting Vastgoedrapportage Twente en helemaal gratis voor leden. Bekijk hier de ledenlijst. Wil je hierbij zijn maar ben je nog geen lid! Neem snel contact met ons op via info@vastgoedrapportage.nl en krijg meteen gratis toegang tot dit evenement!