Zomerborrel

De zomer staat voor de deur. Tijd voor de jaarlijkse Zomervastgoedborrel van de Stichting Vastgoedrapportage Twente. Als het goed is staat donderdag 29 juni al in jullie agenda geblokt. Vanaf nu kunnen leden zich aanmelden.

Meer informatie en locatie
Een zomerborrel onder het genot van een ambachtelijk gebrouwen biertje, daar is Bierbrouwerij Othmar Ootmarsum natuurlijk de perfecte setting voor. Vanaf 14:30 uur verwelkomen we jullie hier graag: Commanderieplein 7 in Ootmarsum. Rond 15:00 uur vertellen Gerdo en Wouter van BBD Bouwmanagement Oldenzaal jullie alles over de bouw van het Commanderieplein. Na de presentatie maken wij de drie genomineerde projecten bekend voor het Symposium van donderdag 28 september, waar het thema voor dit jaar ‘transformatie openbare gebouwen’ is. Om 16:00 uur is het tijd voor een proeverij en je onder te dompelen in de brouwerij en spa. En dan natuurlijk bie(r)proaten met collega’s uit de vastgoedsector, kennis en ervaringen uitwisselen, de plek waar samenwerkingen ontstaan.

Programma
14:30 uur Ontvangst Bierbrouwerij Othmar Ootmarsum
15:00 uur Presentatie BBD Bouwmanagement Oldenzaal.
16:00 uur Proeverij en kijkje achter de schermen van de brouwerij en spa
17:00 uur Bie(r)proaten! Netwerkborrel!
18:30 uur Einde zomerborrel

Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie te proosten op een mooie zomer, dat komt VastGoed! Wacht niet langer en reserveer hier een ticket voor de Zomervastgoedborrel. Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Meld je hier aan door een ticket te bestellen in de ticketshop.

Deze Zomervastgoedborrel is uitsluitend voor leden van Stichting Vastgoedrapportage Twente en helemaal gratis voor leden. Bekijk hier de ledenlijst. Wil je hierbij zijn maar ben je nog geen lid! Neem snel contact met ons op via info@vastgoedrapportage.nl en krijg meteen gratis toegang tot dit evenement!